Vi växer och har plats för dig

Vi är glada att fortsätta välkomna nya kollegor till oss på Min Doktor Vårdcentral & BVC. Det här innebär också att vi har plats för ytterligare patienter som vill lista sig hos oss. Visste du att vi fick utmärkelsen Sörmlands bästa vårdcentral i den nationella patientenkäten från SKR 2021?!

Min Doktors vårdcentral i Nyköping fick högst betyg av alla vårdcentraler i Sörmland och rankas även högt i landet, enligt den nationella patientenkäten från Sveriges kommuner och regioner (SKR) 2021. Vi har nu stärkt upp vårt team ytterligare.

– Vi är väldigt stolta och glada över de fina omdömena från patienterna i den nationella patientenkäten, men också från våra dagliga patientmöten, säger Marie Skarfors, verksamhetschef och fortsätter:

– Patienter kommer hit för att de har blivit rekommenderade av någon de känner, och framgången beror på vår fantastiska personal.

Personalstyrkan består av sjuk- och distriktssköterskor, allmänspecialister, undersköterskor, vårdadministratörer, psyko-, fysio- & arbetsterapeut, dietist via regionen och verksamhetschef. 

– Vi har hittat och rekryterat så väldigt duktiga och kompetenta medarbetare som har fått bygga upp sina respektive områden utifrån sin erfarenhet och kunskap. Eftersom de alla är personer med ett stort hjärta och har varit med länge, vet de vad patienter behöver, säger Marie Skarfors.

Tidigare under hösten berätta vårt moderbolag Min Doktor att de förändrar och minskar organisationen. Detta beslut påverkar inte Min Doktor Vårdcentral & BVC utan vi fortsätter växa med såväl nya patienter som nya kollegor – allt för att kunna ge dig bästa möjliga vård.