Tillfälliga riktlinjer med anledning av pågående pandemi

På Min Doktor VC & BVC har vi under rådande omständigheter infört en rad tillfälliga riktlinjer, som vi arbetar efter och som vi ber Dig följa:

Vi arbetar aktivt för att minska antalet personer i våra lokaler. När du kommer till oss får därför ev sällskap vänta utanför. Föräldrar får dock naturligtvis följa med sitt barn in på mottagningen.

Vår dörr är låst. När du kommer till oss ringer du på klockan vid dörren och väntar bakom markeringen på golvet, så kan öppna med ett säkert avstånd. Vi kommer hänvisa dig direkt till aktuellt behandlingsrum/väntrum. Du som fått information om att du skall till infektionsrummet när du kommer, vänligen meddela oss detta direkt vid ankomst, så vi slussar in dig direkt.

Vi spritar av incheckningsskärm och möbler regelbundet, men vi vill även att du spritar dina händer innan du checkar in på vår terminal.

I väntrummet har vi tagit bort vatten i karaff, kaffe och te till våra patienter, liksom tidskrifter att bläddra i. Vi har också möblerat om och spridit ut våra stolar för att ni skall kunna hålla avstånd till varandra. Vi ber Er att tänka på att hålla avstånd.

Vi bär munskydd när vi träffar och undersöker våra patienter och upprätthåller god handhygien. Vi undviker att ta i hand. All vår personal stannar naturligtvis hemma vid minsta tecken på sjukdom och testar sig för pågående covidinfektion vid ev symtom.

Tillsammans hjälps vi åt att förhindra smittspridning. TACK för din förståelse!

//Personalen på Min Doktor VC & BVC